top of page

Veelgestelde vragen

PARKING?

Achteraan op onze boerderij kan je onze parking terugvinden. Dit zowel voor fietsen als voor auto's. Gelieve niet op de straat of bij onze buren te parkeren. Achteraan op 'ons geleeg', naast de boerenspeeltuin, is er meer dan voldoende plaats ;-). Het is wat kronkelen vooraleer je op onze parking bent. Volg de parkeerbordjes ter plaatse of bekijk de onderstaande schets, gele pijlen volgen, dan komen jullie er vanzelf. 

Het parkeergedeelte en het speeltuingedeelte zijn van mekaar afgescheiden door grote poorten. Zo blijft het voor alle bezoekers veilig, en kunnen de kids rustig spelen zonder in contact te komen met de auto's. Pas echter je snelheid aan als je binnenrijdt, je weet maar nooit dat er een konijn of varken op wandel is ;-).

Schermafbeelding 2021-06-02 om 22.29.17.
Schermafbeelding 2021-06-02 om 22.41.35.

TARIEVEN?

Onze tarieven kan je terugvinden via de rubriek 'wat te beleven'. Heb je toch nog een vraag of is er iets onduidelijk? Neem gerust contact op. 

HOE KAN JE BETALEN?

Er zijn twee mogelijkheden, ofwel cash, ofwel via de mobiele Payconiq app. 

ETEN EN DRINKEN?

Het is niet toegestaan om eigen drankjes of eten mee te brengen. Tenzij voor kids of personen met intoleranties. Er is meer dan voldoende lekkers te vinden aan onze bar of onze foodtruck. Via deze knop kan je onze menukaart bekijken : 

KLEDIJ?

Het is een boerderij hè vrienden, voorzie je dus op een wasvatje draaien en onderdompelen in bad, wanneer jullie terug huiswaarts keren met de kids. Stro, zand, aarde, graan... deze natuurelementen krijgen jullie gratis mee naar huis ;-). Graag gedaan!

ZIJN HONDEN WELKOM?

Ja natuurlijk! Wel graag aangelijnd. Vraag gerust een kommetje met water aan onze bar, we zijn voorzien op de viervoeter die mee op bezoek komt ;-). 

WAT BIJ SLECHT WEER OF REGEN?

Onze Schuur is lekker groot :-). Stroparcours, verkleed kleren, winkeltje, tekentafels, twister, theater, tippitent, keukentjes, poppen, lego, bouwatelier... meer dan voldoende mogelijkheid om binnen te spelen dus. Ook het zitgedeelte binnen is ruim en gezellig. Laat dat Belgische weertje maar gek doen, hier kan je zowel buiten als in onze Schuur een fijne tijd beleven. 

ANNULATIES?

Bij gereserveerde bezoeken of events mag je het juiste aantal personen tot 3 werkdagen voor aanvang wijzigen. Daarna wordt het aantal aangehouden en gefactureerd.  

bottom of page